T@B - VOGNEN TIL DEM, DER TØR VÆRE ANDERLEDES

Den første Tabbert blev bygget af Albert Tabbert som i 1953 gik i gang med at fremstille sin første campingvogn af oliehærdede plader. Denne campingvogn skulle vise sig at være de første skridt til en bæredygtig og succesfuld forretning. Tabbert var nemlig dengang, og er stadig, kendt for solide vogne med god komfort, flotte møbelkonstruktioner, elegance i vognen og god behandling af de nøje udvalgte materialer.
T@B udspringer af Tabbert vognene. I 2002 kom den lille ægge- eller dråbeformede T@B til verden. Den skabte opsigt dengang og gør det stadig på grund af den særlige form og den charmerende størrelse. Campingvognen har i dag nærmest opnået kultstatus pga. Det unikke design. Det var nok næppe det Albert Tabbert i 1953 havde forestillet sig, da han satte sin første campingvogn i produktion. Vognen blev kaldt Tabbert-EI – altså Tabbert-ÆG og den blev starten på mange campingeventyr.

INDRETNING

T@B 320 RS, 320 RS White og OffRoad har samme grundrids. Vognen er indrettet med en siddegruppe bagerst i vognen. Den behagelige sidegruppe kan laves om til sovepladser med plads til 3 personer. Forrest i vognen er monteret nyt køkken med køkkenvask, komfur, gasblus og køleskab. Hver en kvadratcentimeter er udnyttet optimalt. Vognene har overskabe over sidegruppen, samt små hylder fordelt godt i kabinen. Gardiner og sædebetræk matcher vognens ydre design, hvilket giver en meget strømlignet og stilfuld vogn.

T@B L adskiller sig fra de andre modeller. I T@B L er monteret parallelle sidepladser i højre side af vognen. Et lille ovalt bord er placeret mellem sidepladserne. Til venstre i vognen er installeret køkken med vask, gasblus, ovn og køleskab. Overfor køkkenet er toiletrummet. Et lille sødt og anvendeligt toilet med håndvask. Bagest i vognen er vognens sovepladser, som om dagen også kan fungere som sofa. Også L’en er indrettet med gardiner og betræk, som passer til vognens ydre udseende. Alt i alt en optimalt indrettet og charmerende vogn med køkken og toilet.


T@B SÆTTER HASTIGHEDSREKORD OVER 230 KM I TIMEN

Med en hastighed på 230 km i timen er T@B den hurtigste campingvogn i verden. På Michelin Driving Center i Tyskland opnår vognen en hastighed på 230,97 km/t med en Porsche Cayenne Turbo som trækkende bil. Rekorden bevidner om en høj stabilitet og en lav vindmodstand, hvilket er meget vigtigt for campister. Dette gør T@B 320 RS til en benzinbesparende vogn.


 km
sek.
,-
,-
-
kr.
Ekstern link
Billedgalleri
Ekstern link