Outwell fortelt til jeres campingvogn

Forteltene fra Outwell er produceret i kvalitetsmaterialer, herunder Outtex® 6000HD stof, og med Advanced Air Tube System, der inkorporerer Outwells afprøvede One-go Inflation teknologi, som sikrer hurtig opsætning.
 
Vælg mellem varianter helt uden stænger, med et solsejl for ekstra solbeskyttelse, eller det ekstra store, der passer til den store familie.

Outwell har designet en ny serie af oppustelige Smart Air-fortelte til din campingvogn. Et Outwell fortelte er med deres typiske skandinaviske kvalitet praktiske, forteltene har anvendelige funktioner og designet  så de er fleksibele og brugervenlige. Du vil mærke forskellen med det samme. Opstilling er lettere, højden kan justeres til din campingvogn, og der er et udvalg af størrelser, modeller og materialer, der passer til jeres behov og budget. 
 
Outwell Nordic Shore kollektionen
Stellene uden stænger pustes hurtigt op. Sider med net skaber ventilation i forteltet, mens understykket beskytter mod kulde – med netlommer til opbevaring af genstande. Fleksibelt design og enestående materialer tilpasser sig dårligt vejr, så du kan få mest muligt ud af solrige dage og holde dig varm på de koldere dage, og hvis vinden er hård, sørger forstærkningerne for at holde forteltet stabilt.
  • TIDE - 320SA, 380SA, 440SA og 500SA
  • RIPPLE: 320SA og 380SA

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

Ekstern link
Billedgalleri
Ekstern link
Kontakt os