Foråret blev skudt i gang med et Åbent Hus

15. marts 2019

Så er det officielt blevet forår og Slagelse Camping & Outdoor Center skød foråret i gang med at slå dørene op for et Åbent Hus i weekenden d. 9. og 10. marts.

Indehaver af Slagelse Camping & Outdoor Center, Torben Hansen mærker også selv, at foråret er skudt i gang.

”At foråret er gået i gang, kan vi allerede godt mærke. Jeg har på de første dage her i marts allerede sat adskillige villaer op, og har flere i kalenderen, der blot skal skabes plads til,” fortæller Torben Hansen.

Han uddyber, at villaer er fastlæggernes foretrukne fortelt. ”En villa er et fastmonteret fortelt med trægulv og faste sider,” fortsætter Torben, som er specialist i opsætning af disse villaer. Derfor oplever Slagelse Camping & Outdoor Center også, at så snart solen kigger frem, en stor efterspørgsel på Torben og hans mænds kræfter, da mange campister gerne vil ud på campingpladserne og i gang med campingsæsonen.
Med en uddannelse som tømrer og et mangeårigt virke inden for faget, er Torben Hansens erfaring som håndværker guld værd.

”Vi klager bestemt ikke over at have noget at lave” siger Torben Hansen, som også havde rigtig mange besøgende til Åbent Hus først i marts, hvor der både blev solgt og afgivet tilbud på flere campingvogne.

”Vi har fyldt butikken op med lækre nyheder af både campingvogne og udstyr, og mon ikke vi også kan finde en god pris på en af vores overgemte (læs: tidligere årgange) vogne,” siger Torben Hasen med et sort smil på læben.

Slagelse Camping & Outdoor Center er et besøg værd for dig, der er på udkig efter en ny campingvogn, telt eller udstyr til dit outdooreventyr.

Kontakt os