Vi ønsker glædelig jul og godt nytår

20. december 2018

Året går på hæld
2018 går på hæld og året hos Slagelse Camping & Outdoor Center har budt på mange forskellige ting. ”Vi lagde ud med vores messe i første weekend i januar, hvilket var en stor succes, som vi gentager lige efter nytår i 2019,” fortæller Torben Hansen, Indehaver, og fortsætter ”det krævede dog en del sådan lige at komme tilbage efter en juleferie og så straks stå klar med en messe, så derfor har vi også i år valgt at rykke den til uge 2, 11. – 13. januar 2019.”

Tre messer
Udover at starte året med deres egen messe var Slagelse Camping & Outdoor Center også solidt repræsenteret ved både Camping & Outdoormessen i Bella Centeret og i Ferie for Alle-messen i Herning først på året.

”Så var året ligesom skudt i gang, og vi var klar til den forrygende sommer, som vi har haft i år” udtaler Torben Hansen.

Forrygende sommer
Den danske sommer satte mange rekorder i år, og mange vil nok huske sommeren 2018, som den varmeste i meget lang tid. Campisterne nød også utrolig godt af det, og mange campingpladser og sommerhuse var fuldt booket henover hele sommeren.

Slagelse Camping & Outdoor Center kunne også godt mærke på kunderne, at sommeren var rigtig god ved os danskere i år. Rigtig mange boede næsten hele sommeren i deres campingvogn, hvilket betød at en masse hele tiden havde brug for tilbehør eller hjælp, hvilket også kunne mærkes på serviceværkstedet.

Glad Hobby-forhandler
Senest her i efteråret kunne Slagelse Camping & Outdoor Center så præsentere et helt nyt mærke til deres vognpark. ”Vi er meget stolte af nu at have Danmarks bredeste udvalg af nyvogne og senest fik vi tilføjet et af danskernes foretrukne mærker Hobby til samlingen. Vi er glade for nu at kunne kalde os Hobby-forhandler, og har allerede solgt de første vogne vi fik hjem og har flere på bestilling.” Slagelse Camping & Outdoor Center mener det er vigtigt at have noget for enhver smag, hvilket butikken på Karolinevej 2 også bærer præg af.

Hos Slagelse Camping & Outdoor Center finder man alt til den moderne og den mere traditionelle campist samtidig med, at du kan finde alt til jagt, fiskeri og outdoorlivet.

Camping, Fritid & Outdoor Messe
Alle er velkommen til Camping, Fritid & Outdoor Messe som afholdes af Slagelse Camping & Outdoor Center fortæller Torben Hansen. Han forventer ligesom de tidligere år en rigtig god weekend med mange besøgende. Der kommer mellem 30 og 40 udstillere indenfor en bred vifte af interesseområder; camping, tøj, creme, garn, adventure, outdoor, cykler osv.

Messen afholdes på Karolinevej 2 i Slagelse d. 11. – 13. januar 2019.

Kontakt os