Messer med succes

22. januar 2019

Det er en succes, der år for år vokser sig større, når Slagelse Camping & Outdoor Center afholder deres årlige Camping, Fritid & Outdoor messe. År for år er opmærksomheden om messen blevet markant større, og i år besøgte ca. 5000 mennesker messen, som blev afholdt fredag til søndag i uge 2.

”Messen blev igen i år en stor succes,” fortæller en særdeles tilfreds indehaver, Torben Hansen, og fortsætter ”vi turde slet ikke håbe på så stor opbakning til vores messe, som vi i år fik. Vi havde knap 5000 besøgende fra vi åbnede fredag kl. 14.00 til vi lukkede søndag kl. 16.00., hvilket er flere end de foregående år.”

Torben Hansen peger på, at en af årsagerne til det store fremmøde måske skal findes i at virksomheden i år satte flere sejl ind for at nå ud til flere mennesker forud for messen.

”I år prøvede vi kræfter med TV-reklame i form af et reklamespot, som blev vist på TV2 Øst i ugerne op til messen, hvilket vi har fået rigtig god feedback på. Derudover ansatte vi i efteråret en til at stå for vores markedsføring, og hun har især været aktiv på vores Facebook-side op til messen, hvilket må siges også at have båret frugt,” fortæller Torben Hansen.

Foruden Slagelse Camping & Outdoor Centers egne campingvogne og outdoor-, fritids- og campingvarer kunne de besøgende opleve varer og ydelser fra cirka 40 stande fra hele landet. Der var alt fra campingpladser fra Bornholm og Nordjylland til lokale virksomheder som akupunkturklinikken i Vemmelev og Go High fra Kragerup, og alle stande blev rigtig godt besøgt.

”Min fornemmelse er, at alle standholdere var rigtig godt tilfredse med antallet af fremmødte gæster og interessen i deres produkter,” siger Torben, som også selv er glad og tilfreds. Han glæder sig over den store interesse folk har i camping- og outdoorlivet og ser meget frem til den nye sæson, som byder på mange produktnyheder, hvoraf flere blev præsenteret på messen.

Mere messe
Allerede søndag den 13. januar, da dørene lukkede for deres egen messe, stod flere medarbejdere klar til at køre campingvogne til Bella Centret, hvor Slagelse Camping & Outdoor Center i weekenden uge 3 stillede op med mere end 20 vogne på Bella Centers Fri-messe.

Selvom Slagelse Camping & Outdoor Center ikke var værter, stod Slagelse-virksomheden for størstedelen af de udstillede vogne på messen og havde samtidig også en stor stand med campingudstyr og outdoor-grej.

”Det er et stort arbejde med at alle de vogne, vi skal have fra Slagelse til København sådan lige efter vores egen messe, og vi kan godt mærke, at vi har været på i nogle uger nu,” siger Torben Hansen. Han uddyber dog, at han er fint tilfreds med interessen fra de fremmødte gæster i Bella Center, men at han godt kunne have ønsket sig et større antal besøgende på Fri-messen.

Næste messe på Slagelse Camping & Outdoor Centers program er Ferie For Alle messen, som afholdes i Messecenter Herning den 22. til 24. februar 2019.

 

 

Kontakt os