Overtagelse af Brohallen

31. maj 2022

Slagelse Camping & Outdoor Center overtager Caravan Centret Brohallen i Nykøbing Falster

Slagelse Camping & Outdoor Center anført af Torben Hansen og hustru Randi Skov, overtager pr. 1. juni 2022 endnu et Camping Center – nemlig Caravan Centret Brohallen i Nykøbing Falster. Med overtagelsen af Caravan Centret Brohallen håber indehaverne at kunne tilføre Lolland – Falster et godt og bredt udbud af campingudstyr og vogne.

Med overtagelsen af Brohallen vil der også følge en forhandling af Hobby Campingvogne med til Nykøbing Falster. De første vogne er bestilt hjem og vil lande til den nye sæson 2023. De vil selvfølgelig også kunne trække på de Hobby vogne, de har stående i Slagelse, oplyser Torben Hansen. Derudover vil der blive tilført flere andre spændende ting til Camping og Outdoor, som de også kender fra butikken i Slagelse.

Med hele 1800 m2 og værksted med plads til 4 vogne har forretningen plads til et godt og bredt udbud af campingudstyr.

Fremover kan man få udført service og reparationer hos Slagelse Camping & Outdoor Center i Nykøbing Falster - hos det der kommer til at hedde Camping & Outdoor Center Brohallen, ejet af Slagelse Camping & Outdoor Center.

”Vi har netop kunne offentliggøre købet af Caravan Centret Brohallen, samt en Partneraftale med Nykøbing F. Håndbold, og begge dele har vi glædet os rigtig meget til. Vi ser frem til en spændende tid, hvor vi nu også kan servicere eksisterende såvel som nye kunder lokalt på Falster,” fortæller Torben Hansen med glæde i stemmen.

Nyt navn, samme service

Navnet er som udgangspunkt det eneste, der står overfor en ændring, idet man har valgt at skifte fra Caravan Centret Brohallen til Camping & Outdoor Center Brohallen. Tidl. ejer, Kåre Kjær Rützou, bliver i forretningen, og ambitionen er da også at bevare det høje serviceniveau og den gode stemning.

”Vi er meget glade for, at Kåre ønsker at fortsætte i forretningen som afdelingsleder. Han kender butikken og mange af kunderne. Det er vigtigt for os, at hverdagen og det, kunderne møder, ikke ændres radikalt, bare fordi vi kommer ind som nye ejere. For hvorfor ændre på noget, der allerede fungerer? Vi håber, at Kåres erfaring og netværk i området kombineret med vores friske øjne kan skabe noget helt unikt,” fortæller Torben Hansen.

Kåres kone, Bettina Kjær Rützou, som han havde forretningen med, har fået andet arbejde i lokalområdet, så mon ikke hun af og til vil lægge vejen forbi og hilse på kunderne.

På værkstedet fortsætter Brian Bruun, og planen er, at der skal tilføres en service mand mere. Desuden arbejdes der på at få etableret en fælles servicebil, som kan køre rundt til alle fastliggere og udføre de nødvendige service.

Et ekstra ben i forretningen

”Opkøbet komplementerer vores eksisterende forretning utrolig godt, og giver os et ekstra ben at stå på som virksomhed,” tilføjer Randi Skov.

I dag udgør størstedelen af omsætningen hos Slagelse Camping & Outdoor Center salg af nye og brugte campingvogne, autocampere og campletter. Derudover har Slagelse Camping & Outdoor Center en stor outdoorafdeling med salg af både store og små familietelte, letvægtstelte samt alt indenfor beklædning og grej til outdoorfolket.

Som supplement til salg af vogne og autocampere startede Slagelse Camping & Outdoor Center i 2021 op med udlejning af autocampere og har i år udvidet med udlejning af campingvogne også.

”Vi vil med overtagelsen af Brohallen også tilbyde udlejning af autocampere og campingvogne via vores afdeling i Slagelse, samt få muligheden for at kunne tilpasse vores udbud af nye Hobby campingvogne og brugte vogne til der, hvor efterspørgslen er. Vi er sikre på, at det vil komme til at betyde en større fleksibilitet i vores flow af vogne,” siger Torben Hansen.

Overtagelsen er et naturlig skridt ind i fremtiden

Ifølge indehaver Torben Hansen har branchen i mange år haft det hårdt, men med corona’en kom der en naturlig øget efterspørgsel på lige præcis campingvogne, autocampere og tilbehør til campingturen.

Samtidig med det øgede fokus på grøn omstilling, hvor mange danskere har fået øjnene op for alternative ferieformer; herunder, teltture, shelterture og i det hele taget meget større fokus på, hvad vi kan lave i naturen. Dette har Slagelse Camping & Outdoor Center kunne mærke på salget i outdoorafdelingen, hvor blandt andet grej, letvægtstelte og andet overlevelsesudstyr står i høj kurs.

”Med den fremgang in mente og tiden vi lever i, kan vi mærke, at danskerne tænker meget mere over, hvad vi egentlig har inden for rækkevidde og kigger på, hvad naturen giver os af muligheder. Derfor var det et naturligt skridt for os at overtage Brohallen, da muligheden bød sig,” siger Torben Hansen, der samtidig påpeger den sydsjællandske og øernes natur lige indenfor rækkevidde samt mulighederne der vil følge, når Femernforbindelsen engang står færdig.

”Vi vil til en start ikke lave de store ændringer i Brohallen, men på sigt, vil vi selvfølgelig tilpasse vores udbud til efterspørgslen samtidig med, at hele vores sortiment i Slagelse også vil være kunderne til rådighed på Falster, selvom det selvfølgelig stiller lidt krav til logistikken” tilføjer Randi Skov med et stort smil.

Kontakt os