Sommeren nye tendens: Ferie i en Camp-let

22. marts 2019

Camp-let Dream og Passion er helt nye skud på stammen fra Isabella Camp-let til 2019-sæsonen.

Foråret er over os, men termometeret viser blot en håndfuld grader, trækronerne er stadig nøgne efter vinteren, og der er endnu nogle uger, til du triller teltvognen ud af vinterhiet. Den situation vil mange teltvognsejere formentlig kunne nikke genkendende til. 

Overset campingstil
Hos Slagelse Camping & Outdoor Center oplever de en stor interesse i en lidt overset camping-stil. Mange forbinder camping med telt eller campingvogn. ”Camp-let, teltvognen, er lige præcis mellemtingen af disse to, og vi oplever her de første tre måneder af året en øget interesse for teltvognene” siger Torben Hansen.

Det skyldes nok det noget mere moderne design og de mange tilvalgsmuligheder forklarer Torben Hansen. Han fortæller: ”Teltvognene har i mange år været overset og mange tror det er meget besværligt og primitivt.”

Alle kan være med
Det er på ingen måde tilfældet ifølge Torben Hansen, som har over 13 års erfaring fra campingbranchen, hvor han har slået teltvogne op mange gange. Han medgiver, at det måske førhen kunne være anelse besværligt, men med de nye og forbedrede vogne, kan alle være med, siger han.

Isabella A/S, som er en stor spiller på campingmarkedet, har overtaget driften af Camp-let og er nu leverandør af teltvognen i Danmark.

Få forhandlere på Sjælland
”Vi er ikke mange forhandlere af Camp-let på Sjælland, og vi er derfor glade for, at netop vi kan tilbyde vores kunder denne mulighed hos os, ” siger Torben, og understreger, at med en camp-let får du camping tæt på naturen, men stadig komfort og masser af plads til familien.

Til 2019 sæsonen diskede Camp-let op med en ny og meget forbedret udgave af teltvognen, og den har vagt stor interesse blandt såvel gamle som helt nyudklækkede campister. ”Den nye Camp-let Passion kan godt gå hen og blive den nye trend denne sommer”, siger Torben Hansen. ”Vi har mange efterspørgsler og fremviser ofte vores udstillede teltvogne,” fortsætter han.

Torben Hansen ser frem til, at sæsonen her til april for alvor går i gang.

Kontakt os