Fjällräven opstod for første gang tilbage i 1960, i den lille svenske by Örnsköldvik. Manden bag ideen hed Åke Nordin, hans vision var at skabe et produkt, der var i samspil med naturen.

Op igennem 70’erne opfandt han sit første stykke tøj, nemlig Greenland jakken. Jakken som var vævet med G-1000 stof, et stof hvor man havde blandet bomuld og polyester, hvilket var med til at gøre jakken kraftigt vand – og vindtæt. Ved hjælp af en speciel voks (Greenland wax) var det også muligt at vedligeholde tøjets funktion.

Særligt er Fjällräven kendt for deres Keb buks, som i 2010 vandt prisen for bedste outdoorbuks, en slidstærk buks vævet i G-1000, der gør den oplagt til trekking. Buksen har 2 håndlommer, 2 ben-lommer og 1 inderlomme i mesh. Buksen har også justerbare stropper, der gør det muligt at spænde buksen forneden.

Derudover er der lavet 2 lynlåse langs buksen, der gør det muligt at ventilere. Ved knæ og bagen er der blevet brugt stretch, da de områder er ekstra udsatte for slitage. Alt i alt er det en teknisk buks, der gør det muligt at bevæge sig i svært terræn.

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

Ekstern link
Billedgalleri
Ekstern link
Kontakt os