CAMPINGVOGNE I HØJ KVALITET

Vi forhandler nogle af de mest populære europæiske campingvogne:

  • Caravelair
  • Fendt
  • ERIBA
  • Sprite
  • Hobby

Fendt, ERIBA og Hobby er tyske mærker og Caravelair kommer fra Frankrig. Du får campingvogne i flere forskellige modelserier -  i høj kvalitet.

NY CAMPINGVOGN TIL ALLE BEHOV
Skal I bruge en ny campingvogn, er I kommet til rette sted. Hos Slagelse Camping & Outdoor Center finder I en ny campingvogn i enhver prisklasse. 

Hver producent tilbyder en bred vifte af modeller; en ny Fendt campingvogn fås f.eks. i flere forskellige modelserier med utallige indretninger.

I finder derfor nemt en ny campingvogn, der matcher jeres behov, uanset om I foretrækker det enkle campingliv med minimalt udstyr eller den eksklusive luksusmodel, hvor der ikke er sparet på noget.

NYE MODELLER
Du kan forvente meget mere komfort og luksus, når du køber en ny campingvogn. I de seneste år er der sket en forrygende udvikling i branchen med nyskabelser både inde og ude. Alle vores mærker udmærker sig ved høj kvalitet i både design og funktionalitet. Uanset hvilken campingferie, du foretrækker, finder du en ny campingvogn, der passer til dine ønsker.

I vores store indendørs udstilling i Slagelse, kan vi hjælpe jer til at finde en ny campingvogn, der passer perfekt til jeres campingliv. Du kan tage fat i døre og skuffer, prøveligge de bløde senge og med egne øjne se, hvordan stof og læder tager sig ud i forskellige kombinationer.

Vi har disse nye vogne i udstillingen

Vogne kun med plantegning - er IKKE i udstillingen endnu

Ekstern link
Billedgalleri
Ekstern link
Kontakt os