Frontløbere

Hos Slagelse Camping og Outdoor Center ønsker vi at være aktive spillere i kampen mod en mere miljø- og klimavenlig fremtid. Af den grund har vi valgt at være én af frontløberne i den grønne omstilling i campingbranchen. Hvilket forhåbentlig vil inspirere resten af branchen til at følge trop, så vi sammen kan blive mere bæredygtige. I den grønne omstilling fokuserer vi på 3 hovedområder:

  • KVALITET OG GRØNNE PRODUKTER
    Vi mener, det skal være nemt for vores kunder at tænke og handle grønnere hver dag. Derfor bestræber vi os efter hele tiden at udvide vores sortiment med bæredygtige produkter, hvor muligt, samt have fokus på produkter af høj kvalitet, således at produkterne har en lang levetid.

  • GRØNNE ARBEJDSGANGE
    For os handler den grønne omstilling i høj grad også om at skabe grønne arbejdsgange og vaner. Vi affaldssorterer og i vores webshop genanvender vi størstedelen af den emballage og emballagefyld, som vi får leveret vores varer i. Men vi stiller os konstant kritiske overfor egne arbejdsgange, og er nysgerrige på, hvordan vi hele tiden kan blive bedre og mere bæredygtige i vores arbejde.

  • BÆREDYGTIGE SAMARBEJDER
    Med målet om en grønnere fremtid, så mener vi også, at vi skal have forventninger til hinanden. Derfor undersøger vi og er åbne overfor nye muligheder for samarbejder og forsøger at præge vores eksisterende leverandører og samarbejdspartnere, for at vi kan løfte i flok og sikre en grønnere fremtid.
Kontakt os