Jægere samledes i Slagelse

6. november 2018

Jægere samledes i Slagelse Camping & Outdoor Center

I den forgangne måned afholdt Slagelse Camping & Outdoor Center Jagtaften for ca. 20 jægere. En succes som Slagelse Camping & Outdoor Center garanterer vil komme til at gentage sig.

”Vi blev kontaktet af Sydvestsjællands Jagtforening med en forespørgsel omkring at lægge lokaler til et arrangement for et antal jagtforeninger. Det var vi selvfølgelig meget interesserede i, og aftenen blev en succes, som vi gerne gentager.” udtaler Kenneth Larsen, afdelingsleder.

Aftenen startede med, at der blev blæst til samling med jagthorn, hvorefter der bl.a. blev budt på smagsprøver af forskellig slags røget vildt

Konkurrence mellem jægerne
Aftenen bød også på afstemning om den største, mindste og sjoveste opsats, som jægerne selv havde medbragt fra bukkejagten foråret 2018.

Slagelse Camping & Outdoor Center trak desuden lod om en termokande fra Stanley, og vinderen blev trukket samme aften.

De fremmødte jægere kom fra Sydvestsjællands Jagtforening.

Jægernes højsæson
Oktober måned er højsæson for jægere, hvilket rundt omkring i butikken kunne høres på smalltalken. Dette satte en utrolig hyggelig stemning. Folk (læs jægere) med samme interesse fik småsludret om løst og fast og delt jagthistorier. Alle kunne blive enige om en ting, og det var, at udstyret skulle være i orden.

”Udstyret er vigtigt for os jægere og det samme er påklædningen” siger afdelingsleder Kenneth Larsen, som selv er jæger og tilføjer ”Selvom det kan lyde absurd, og som noget de fleste kvinder kunne finde på at sige, så er tøjet vigtigt. Man skal kunne bevæge sig frit samtidig med, at man ikke skal vække for meget opsigt og i nogle tilfælde bevæge sig lydløst, og så skal tøjet kunne modstå alt salgs vejr, særligt på jagt i Danmark i denne tid.”

Største forhandler af udstyr
Slagelse Camping & Outdoor Center er en af landets største forhandlere af både camping og outdoor udstyr samlet under ét tag. Forretningen bugner af mange forskellige varer til den perfekte tur i naturen, lige fra vandresko og støvler, kompas, regntøj, telte til fiskestænger, børsteorme, luftgeværer og riffel-og haglammunition.

Eksklusive brands
Butikken tilbyder eksklusive mærker som Härkila, Seeland, Pinewood, Deerhunter og en masse andre lækre mærker, samtidig med at du får kompetent rådgivning og vejledning fra både outdoor, jagt og fiskeri. Det er helt sikkert en oplevelse værd at tage en tur forbi Karolinevej 2 i Slagelse.

Slagelse Camping & Outdoor Center lover, at der i fremtiden vil komme flere lignende events, hvor man på aftenen kan deltage i konkurrencer og opnå gode rabatter ved køb af varer på selve aftenen.

Kontakt os