Besøg af 40-50 spejdere

20. november 2018

1. november 2018 havde Slagelse Camping & Outdoor Center besøg af mellem 40 og 50 spejdere fra hele kommunen til et hyggeligt aftenarrangement, særligt arrangeret for dem. Aftenen bød på hygge, god stemning, snacks og gode rabatter.

Butikken sprudlede af liv
”Hele vores outdoorbutik sprudlede af liv og spejdere, og det var en fornøjelse at råde og vejlede nogle meget engagerede kunder, som også selv havde en del viden omkring mange af vores produkter”, fortæller afdelingsleder Kenneth Larsen.

De yngre spejdere havde taget deres forældre med, som også lod sig inspirere og vejlede i forhold til udstyr og beklædning til deres børn. Der røg helt sikkert også et par gode handler hen over disken og mon ikke, der også blev klaret en julegave eller to.

Snacks, small-talk og konkurrencer
Foruden snacks, hygge og small-talk var der også mulighed for at deltage i en konkurrence, som der blev trukket af vinder af i ugen efter. Her var det en flot præmie bestående af en Jetboil Flash-Lite, som den heldige vinder Morten Winther blev meget glad for.

God oplevelse og gode priser
Afdelingsleder Kenneth Larsen fortæller, ”Vi håber meget på at give de lokale spejdere en god oplevelse og samtidig gøre dem opmærksomme på, at vi er forhandler af alt det udstyr, de som spejdere har brug for. Og så det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi også selv får noget ud af sådan et arrangement, og derfor giver vi også sådan en aften nogle gode rabatter.”

Kenneth Larsen, afdelingsleder lover, at der i fremtiden også vil komme flere af den slags arrangementer.

Kontakt os