Fire nye ansigter

7. august 2019

En af landets større Camping-forhandlere, Slagelse Camping & Outdoor Center, har travlt i disse dage. Det gode vejr i Danmark og store dele af Europa har fået campingfolket ud af startblokkene. Siden april har man derfor måttet ansætte fire nye medarbejdere for at kunne følge med.

”På campingsiden, har vi oplevet fremgang i salget af campingvogne og udstyr det seneste år. Det har medført en øget aktivitet på værkstedet såvel som i butikken,” udtaler indehaver Torben Hansen.

Kunderne bliver lidt længere

Foruden campingudstyr og service, sælges der også masser af outdoor/fritidstøj og -udstyr fra butikken på Karolinevej i Slagelse. Her oplever man, at mange campinggæster bevæger sig ind i outdoor-, jagt- og fiskeriafdelingerne og vice versa.

”Vi har oplevet en positiv stigning i antallet af besøgende i butikken i forhold til tidligere år. Vi oplever ligeledes, at kunderne bliver lidt længere i butikken og bevæger sig rundt mellem camping, outdoor, jagt og fiskeri,” udtaler Torben Hansen.

Nye medarbejdere skal gøre forskellen

Slagelse Camping & Outdoor Center er ikke ene forhandler på markedet for camping & outdoor. For at adskille sig fra kollegaerne i branchen, satses der derfor benhårdt på service og know-how:

”Vi vil gerne være dygtige og sikre vores kunder den bedste service og ekspertise, samt kunne levere så hurtigt som muligt. Vi er sikre på, at vi, med de fire nye kollegaer på holdet, kan yde en bedre og mere kompetent service overfor vores kunder,”

Slagelse Camping & Outdoor Center byder velkommen til:

   

Henrik Lauritzen, Jimmi Engmann, Anders Sønderskov, Claus Peylecke.

De nye medarbejdere står allerede nu klar til at tage godt imod kunderne og hjælpe med at gøre deres drømme til virkelighed.

Slagelse Camping & Outdoor Center forhandler og servicerer produkter inden for camping og outdoor. Virksomheden forhandler bl.a. nye campingvogne af mærkerne Bürstner, Fendt, Hobby, Hymer Eriba, LMC, Caravelair m.fl., samt outdoor tøj, tasker og udstyr fra Fjällräven, Haglöfs, Asivik, Seeland, Pinewood og mange flere.

Kontakt os