Besøg vores store indendørs udstilling og forretning på 4.500 m2, hvor vare udvalget spænder vidt. Udover mere end 25 nye campingvogne indendøre har vi også Camp-let teltvogne, auto telte, Isabella fortelte, Kampa fortelte, markiser samt permanet udstilling af Outwell telte, alt til outdoor folket. Bl.a. har vi nye vogne, outdoor tøj og soveposer, udstilling af campingborde og stole, samt masser af inspiration til camping og fritid. I tøjafdelingen forhandler vi et meget stort udvalg af alt beklædning og fodtøj, samt ski og skiudstyr. Derudover rummer vores forretning også Jagt og fritidshuset, som I kan læse mere om under menuen Jagt og fiskeri.
Foruden camping og outdoor, kan I også møde en hel afdeling med køkken bad og garderobe løsninger i vores AUBO køkken afdeling, som også ligger i forretningen.

Vi forhandler nye campingvogne af mærkerne Hobby, Fendt, Eriba, Caravelair, Sprite samt Camp-let teltvogne.

Desuden har vi masser af pæne, brugte vogne til rimelige priser.

På vores værksted laver vi gastest, service, montering af ekstraudstyr samt forsikringsskader på alle mærker af campingvogne.

Vi er klar til en god handel og har altid kaffe på kanden.

Tag med på en tur rundt i vores butik og udstilling

 

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

Kontakt os