Aktiviteter

Viser 3 af 3

Mød os på Fri-messen i Bella Centret

fredag, 18. januar 2019, kl. 12:00

Kom og mød os på Fri-messen i Bella Centret.

Vi står på stand C2-002 med en masse campingudstyr og lækkert tøj fra vores outdoorafdeling.

Yderligere har vi kørt mere en 20 nye topmoderne vogne ind i centret, som du kan komme og se.

Lad os få en snak om din næste campingvogn på Fri-messen i Bella Centret. 

Åbningstider:

Fredag 12 - 18

Lørdag 10 - 17

Søndag 10 - 17

Camping - Fritid og Outdoormesse

fredag, 11. januar 2019, kl. 14:00

For 9. år i træk afholder vi igen Camping - Fritid og Outdoormesse i vores lokaler på Karolinevej 2 i Slagelse. Messen løber fra fredag d. 11. januar til og med d. 13. januar 2019. Åbningstiderne vil i år være:

Fredag kl. 14-19

Lørdag kl. 10-16

Søndag kl. 10-16

 

Udstillerliste

Akupunkturklinikken Vemmelev
Alm. Brand
Aqua Danmark
BasisBank
BioBoy
Bjerre Sydstrand Camping
Cykel-Centret
Dansk Caravan Klub
DeerHunter (Lørdag)
Det Lille Rejsebureau
Falck Alarmsystem
Feddet Strand Camping & Feriepark
Fendt Klub
Gateway1
Henne Strand Camping
If Forsikring
Kalundborg Camping
Kim Augustsen VW
Kragerup GoHigh
Kragenæs Marina Lystcamping
LMC Klub
Lyngholdt Familiecamping
Magnetsmykker
Marielyst Familiecamping
Min Lille Strikkebutik
Ok Benzin
Pinewood (Fredag & søndag)
Seeland (Fredag)
ServiWet (søndag)
Sindal Camping
Skive Fjord Camping
Skovly Camping
Skov & Havehuset
Slagelse Vinkompagni
StudioAloe
Tabbert-Club
Truma/Olympic
Tur Trading
Vendelbo Vans

....opdateres løbende

Åbent Hus d. 27. & 28. okt. 2018

lørdag, 27. oktober 2018, kl. 10:00 16:00

Kom til Åbent Hus og se alle vores spændende nyheder og rigtig gode tilbud. Vi fremviser blandt andet vores helt nye og top lækre mærke - Hobby, som lige er landet i butikken.
Kom også og kig på et bredt udvalg af autocampere samt få råd og vejledning af Otto Thind, ekspert, fra Vendelbo Vans, der vil være til rådighed begge dage.
Outdoorbutikken bugner af nye lækre vintervarer til både jagt og fritid fra alle de kendte brands som Haglöfs, Fjällräven, Deerhunter, Härkila og en masse andre. Du vil også kunne finde en masse gode rabatter i vores restmarked, hvor der vil være penge at spare.
I campingcenteret står vi klar til en god handel og gode rabatter på udvalgte fortelte og campingtilbehør. 

Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen, og der vil naturligvis være kaffe på kanden.

Nyheder

Viser 14 af 14

Hobby værkstedskursus i Tyskland

26. november 2018

Indehaver Torben Hansen og mekaniker Claus Schaufuss er netop hjemvendt efter en tur til Kropp i Tyskland, hvor de var på kursus hos Hobby.

Hobby er et af campisternes foretrukne mærker med en markedsandel på hele 25% i Europa. Hobby er derfor kendt i de fleste campingkredse. ”Vi er utrolig glade for, at vi for nylig er blevet Hobby-forhandler, og kan tydeligt mærke danskernes interesse for mærket. Vi har allerede solgt de første vogne, og har flere i ordre.”

Serviceværksted i topklasse
Slagelse Camping & Outdoor Center har på deres serviceværksted allerede serviceret og repareret kundernes Hobbyvogne igennem mange år. Derfor er kendskabet til mærket allerede stort, og det var en naturlig udvikling for Slagelse Camping & Outdoor Center at få Hobby ind i udvalget af nye vogne.

Foruden et bredt udvalg af nye vogne har Slagelse Camping & Outdoor Center over halvtreds brugte vogne, hvoriblandt der er adskillige Hobbyvogne. Derfor sendte Slagelse Camping & Outdoor Center indehaver Torben Hansen og mekaniker Claus Schaufuss på værkstedskursus hos Hobby-fabrikken i Tyskland.

Tysk værkstedskursus
”Vi servicerer allerede mange Hobby vogne på vores værksted, og det var derfor helt oplagt for os at dygtiggøre os, når nu vi også har tilføjet Hobby i vores sortiment” fortæller Torben Hansen og uddyber, hvordan de fik vist detaljer og selv fik lov at prøve forskellige ting på fabrikken i Kropp. ”Vi var af sted i to dage, og vi lærte rigtig mange ting om opbygningen af Hobbyvogne, og fik vist ting og udstyr ned til allermindste detalje, samtidig fik vi selv lov til at prøve nogle reparationer af på et par demomodeller. Alt i alt et meget udbytterigt kursus, og vi er bestemt kommet klogere hjem,” siger Torben Hansen.

   

Kom og besøg os
Hos Slagelse Camping & Outdoor Center har du i mange år kunne finde campingvogne og -udstyr til ethvert behov. Torben Hansen opfordrer derfor alle nysgerrige campingsjæle til at kigge forbi til en fremvisning af din kommende campingvogn.

 

Slagelse Camping & Outdoor Center forhandler, udlejer og servicerer produkter inden for camping og outdoor. Vi forhandler nye campingvogne af mærkerne Bürstner, Fendt, Hobby, Hymer Eriba, LMC, Caravelair, T@B, Tabbert, Sprite samt Camp-let teltvogne.

Præsentation af Hobby

5. november 2018

Peer Neslein var i sidste uge forbi til en snak om de nye campingvogne fra Hobby, som er kommet i flere forskellige modeller. 

Hobby er et stort og meget velkendt brand i branchen og har samtidig en fornuftig pris. Vælger du en en Hobby-vogn vil du med garanti ikke fortryde.

Se nedenstående video, som Peer Neslein har optaget sammen med Torben Hansen, indehaver af Slagelse Camping & Outdoor Center.

Ny forhandler af Hobby campingvogne

17. oktober 2018

Slagelse Camping & Outdoor Center er blevet ny forhandler af Hobby, og de første vogne fra det populære mærke er netop landet i forretningen.

Hos Slagelse Camping & Outdoor Center har du i mange år kunne finde campingvogne og -udstyr til ethvert behov. Der er dog ét mærke, som indehaver Torben Hansen længe har ønsket sig at kunne tilbyde sine kunder; nemlig tyske Hobby.

”Vi har i lang tid haft et godt øje til Hobby og vist interesse for deres produkter. Vi servicerer allerede mange af deres vogne på vores værksted, og det er derfor helt oplagt for os at tilføje Hobby til sortimentet,” fortæller Torben Hansen fra Slagelse Camping & Outdoor Center.

Slagelse Camping & Outdoor Center fører allerede mærker som Bürstner, Hymer, Fendt, LMC m.fl. og vil i fremtiden også kunne præsentere et bredt udvalg af Hobby vogne i forretningen.

Et stærkt brand

Med en markedsandel i Europa på hele 25% er Hobby kendt af de fleste i campingkredse. Det tyske mærke udmærker sig ifølge Torben Hansen især ved deres klassiske komfort, der integreres perfekt i de nye vogne, som har et moderne design og et utal af innovative funktioner.

”Nutidens campister efterspørger høj komfort i et smart design - og med Hobby, er det lige præcis det, de får”, fortæller Torben Hansen.

Kom og få et smugkig

De nye Hobby-modeller præsenteres officielt til Åbent Hus d. 27. og 28. oktober, men kan allerede nu ses på Karolinevej 2c i Slagelse, hvor Slagelse Camping & Outdoor Center gerne viser de flotte vogne frem. 

Torben Hansen opfordrer derfor alle nysgerrige campingsjæle til at kigge forbi til en fremvisning af de top-moderne vogne fra Hobby.

 

Slagelse Camping & Outdoor Center forhandler, udlejer og servicerer produkter inden for camping og outdoor. Vi forhandler nye campingvogne af mærkerne Bürstner, Fendt, Hobby, Hymer Eriba, LMC, Caravelair, T@B, Tabbert, Sprite samt Camp-let teltvogne.

Perfekt til børnefamilien

9. oktober 2018

Den flotte og praktiske Hymer Eriba Living 555 XL,

er det helt rigtige valg til jeres næste næste campingferie

Børnene har deres egen afdeling med køjeseng, side-siddegruppe og et rummelig skab til legetøj mm. Foran i vognen får I en dobbelt hæveseng, som trækkes ned over den store rundsiddegruppe. Køkkenet er udstyret med store skuffer, 3 gasblus og stort køleskab på 142 liter.

 

OBS!! Stå-højden er på hele 208 cm

 

Se meget mere om Hymer Eriba Living 555 XL her 

      

Flot og vel-indrettet "Egoist" vogn

9. oktober 2018

Ønsker I at holde ferie i lækre omgivelser,

så tag Fendt Tendenza 495 SFR med på turen

Vognen er rigtig godt indrettet, og er delt op i to "afdelinger". Når I træder ind af døren, har I køkkenet til venstre og den rummelige rundsiddegruppe til højre. Køkkenet har store skuffer, 3 gasblus og et 140 liter stort køleskab.

I vognens front finder I toiletrum, separat håndvask og fransk dobbeltseng. Der er god plads i højskabet og de mange overskabe. Vognen er udstyret med gulvvarme, og Truma Combi 4 med el patron, så I kan holde varmen på en kold dag.

Kom forbi på Karolinevej, og se vognen i virkeligheden.

Se meget mere om Fendt Tendenza 495 SFR her

      

Månedens FOKUS vogn

11. september 2018

Kabe Royal 560 LXL

Der er ingen grund til at mangle noget når I kører på camping, Kabe Royal 560 LXL har læder-hjørnesofa og komfur med grill og ovn :-)
Hvis I overvejer at kører ud med campingvogn i vinterhalvåret, kommer I ikke til at fryse i denne vogn, den er nemlig udstyret med ALDE varmesystem og gulvvarme. 

Brugtvogn fra 2011 • Egenvægt 1460 kg • Totalvægt 1800 kg

 

Se mere om Hymer Living 485 her

 

Kom og se de første 2019 modeller

4. september 2018

Du kan allerede nu se den første Fendt 2019 model i vores udstilling. Det er en flot Tendenza 515 SG, den er indrettet med rummelig rundsiddegruppe bagest i vognen. I forenden af vognen finder du de to enkeltsenge som kan omdannes til en dobbeltseng. Køkkenet er udstyret med rummelige skuffer og et super flot slim line køleskab. Se meget mere om vognen her...

 

 

Er du mere til Hymer, så tag og kig nærmere på den super flotte Eriba Nova 530 SL. Vognen har en stor og rummelig rundsiddegruppe og enkeltsenge med mulighed for sengeudvidelse til dobbeltseng. Hymer Eriba Nova 530 er også udstyret med en Arctic II pakke til værdi på 42.640 kr. som er med i prisen. Se meget mere om vognen her...

 

 

Super fin rejsevogn fra Sprite. Sprite Alpine Sport 370 EK er en flot og praktisk rejsevogn. I vognens bagende er der et fint køkken med 3 gasblus og køleskab med fryser. Vognen har to sofaer/enkeltsenge som kan laves om til en dobbeltseng. Se meget mere om vognen her...

MÅNEDENS VOGN - Hymer Living 485

28. august 2018

Spar 21.520,- på denne kampagnevogn fra Hymer 
Hymer Living 485, er en super fin vogn, som er indrettet med rundsiddegruppe og dobbeltseng.

  • 2018 model
  • egenvægt 1127 kg
  • totalvægt 1500 kg

 

Se mere om Hymer Living 485 her

 

Oudoor Gear til børn

27. august 2018

Ved du, at vi også har en del Outdoor-gear til børn? 

Kristian viser her lidt at det vi kan tilbyde, bla. rygsække fra Asivik, som er et nyt mærke vi har fået i butikken.
Kig forbi og ta' en snak med Kristian om, hvad dit barn skal have med af udstyr til fx. spejderturen.

 

 

HERO Camper til Outdoor folket

16. juli 2018

HERO Camper

Her har du hvad outdoor folket har sukket efter længe - en let og handy campingvogn som du kan overnatte i når du har været på jagt, vandretur, klatretur eller hvad du nu kan finde på at lave i naturen.

Se mere om vognen her

Skal du have LMC med på ferie?

3. juli 2018

Forkæl dig selv i sommerferien og tag en LMC Maestro 570 D med på turen 

Der følger et Kampa Ace Air 500 fortelt med uden beregning!

Årgang - 2017 • Egenvægt 1438 kg • Totalvægt 2000 kg • Ny vogn

Se mere om LMC Maestro 570 D

Er du vores nye sælger?

26. juni 2018

Vi har travlt og søger en sælger til vores caravan og udstyrs afdeling.
Går du rundt med et ønske om at sælge campingvogne, fortelte og meget andet udstyr til campingfolket, så kan det være dig vi står og mangler.

 

Læs hele jobopslaget her

Vi går sommer amok

20. juni 2018

Vi har overgemte Bürstner Averso vogne fra 2016 og 2017, som vi har SKARPE SOLSKINS-TILBUD på.

flat-jack

10. april 2018

flat-jack er nu i butikken på Karolinevej.....Beskyt dine dæk på din campingvogn, autocamper eller din bil. flat-jack er en niveaukile, men kan også bruges som donkraft! flat-jack kan løfte 14cm og klarer helt op til 7,5 tons.

Se videoen på nedenstående link eller kom ned i butikken og se mere. Se videoen herNyhed: flat-jack er nu i butikken på Karolinevej.....Beskyt dine dæk på din campingvogn, autocamper eller din bil. flat-jack er en niveaukile, men kan også bruges som donkraft! flat-jack kan løfte 14cm og klarer helt op til 7,5 tons.

Cookies: Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.